Image

LEHTOSIIPI Osoite

Soppeentie 21
33470 Ylöjärvi

Image

SOITA 24/7

041 312 3050

044 986 7318

LAPSILLE JA NUORILLE

Kasvua turvallisessa kasvuympäristössä

Lehtosiipi on erityisyksikkö, jossa on kaksi osastoa 10–14-vuotiaille lapsille ja 15–17- vuotiaille nuorille. Toiminnan tarkoitus on saada päihteitä käyttänyt nuori pysähtymään ja näkemään oma tilanteensa moniammatillisen henkilökunnan tukemana ja motivoimana. Koulun ja opiskelun tukemisen lisäksi harrastusten tukeminen, sosiaalisten taitojen vahvistaminen ja omien vahvuuksien löytäminen ovat osa nuoren hoitoa ja kasvatusta.

Jälkihuollon järjestää nuoren kotikunta tai se kunta jonne nuori muuttaa sijoituksen / kuntoutuksen päätyttyä. Yksikkö tarjoaa myös jälkihuollon palveluita sinne sijoitetuille lapsille ja nuorille. Yksikössä on kolme jälkihuollon itsenäistymisasuntoa, joihin voi jäädä asumaan sijoituksen päätyttyä. Tällöin nuorelle nimetään oma jälkihuollon työntekijä. Toiminta on valtakunnallista.

 

 

 

TUTUSTU LEHTOSIIPEEN KOTINA
Kasvua turvallisessa kasvuympäristössä

LAPSILLE JA NUORILLE

Tukena moniammatillinen tiimi

Kodissamme työskentelee moniammatillinen tiimi. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi perhe- ja parisuhdeterapeutti.

Työskentelemme yhteistyössä kaikkien lapselle ja nuorelle tärkeiden henkilöiden kanssa. Pyrimme myös kehittämään toimintaamme tarpeiden mukaisesti ja toimimaan joustavasti. Pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin.

OTA YHTEYTTÄ
Tukena moniammatillinen tiimi