Image

LEHTOSIIPI Osoite

Soppeentie 21
33470 Ylöjärvi

Image

LEHTOSIIPI AVATAAN 1.1.2022

LAPSILLE JA NUORILLE

Kasvua turvallisessa kasvuympäristössä

LehtoSiipi tarjoaa lastensuojelun sijais- ja avohuollon palveluita 10–18-vuotiaille joko huostaanotetuille tai sijaishuollon tarpeessa oleville lapsille ja nuorille sekä jälkihuoltopalvelun. Tarjoamme hoitoa ja kasvatustyötä psyykkisesti oireileville, neuropsykiatrisista häiriöistä ja riippuvuusongelmista kärsiville sekä koulunkäynnin vaikeuksissa oleville lapsille ja nuorille. LehtoSiiven koulu toteutetaan yhdessä Ylöjärven koulutoimen kanssa.

TUTUSTU LEHTOSIIPEEN KOTINA
Kasvua turvallisessa kasvuympäristössä

LAPSILLE JA NUORILLE

Tukena moniammatillinen tiimi

Kodissamme työskentelee moniammatillinen tiimi. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi perhe- ja parisuhdeterapeutti.

Työskentelemme yhteistyössä kaikkien lapselle ja nuorelle tärkeiden henkilöiden kanssa. Pyrimme myös kehittämään toimintaamme tarpeiden mukaisesti ja toimimaan joustavasti. Pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin.

OTA YHTEYTTÄ
Tukena moniammatillinen tiimi
Perheterapeuttinen ajattelu

HUOMIO IHMISTEN VÄLISIIN SUHTEISIIN

Perheterapeuttinen ajattelu

Toimintamallimme perusteena on perheterapeuttinen ajattelu. Ajattelutapa tarkoittaa, että huomio kiinnitetään ihmisten välisiin suhteisiin ja vuorovaikutukseen sen sijaan, että ongelmat nähtäisiin vain yksittäisessä perheenjäsenessä.

LUE LISÄÄ PERHETERAPIASTA

Avaamme 1.1.2022