Image

Osoite

Kelankaari 11
38700 Kankaanpää

Image

Soita

044 2392 608

LAPSILLE JA NUORILLE

Kasvua turvallisessa kasvuympäristössä

SiniSiipi tarjoaa lastensuojelun sijais- ja avohuollon palveluita 10–18-vuotiaille joko huostaanotetuille tai sijaishuollon tarpeessa oleville lapsille ja nuorille sekä jälkihuoltopalvelun. Tarjoamme hoito- ja kasvatustyötä psyykkisesti oireileville ja neuropsykiatrisista häiriöistä sekä koulunkäynnin vaikeuksissa oleville lapsille ja nuorille. SiniSiiven läheisyydessä toimii oma opetusyksikkö, josta vastaa Kankaanpään  kaupunki.

TUTUSTU SINISIIPEEN KOTINA
Kasvua turvallisessa kasvuympäristössä

LAPSILLE JA NUORILLE

Tukena moniammatillinen tiimi

Kodissamme työskentelee moniammatillinen tiimi. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Työskentelemme yhteistyössä kaikkien lapselle ja nuorelle tärkeiden henkilöiden kanssa. Pyrimme myös kehittämään toimintaamme tarpeiden mukaisesti ja toimimaan joustavasti. Pystymme reagoimaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin.

OTA YHTEYTTÄ
Tukena moniammatillinen tiimi
Perhekeskeinen ajattelu

HUOMIO IHMISTEN VÄLISIIN SUHTEISIIN

Perhekeskeinen ajattelu

Toimintamallimme perusteena on perhekeskeinen ajattelu. Ajattelutapa tarkoittaa, että huomio kiinnitetään ihmisten välisiin suhteisiin ja vuorovaikutukseen sen sijaan, että ongelmat nähtäisiin vain yksittäisessä perheenjäsenessä.

LUE LISÄÄ PERHETYÖSTÄ

Ota yhteyttä 24/7!

Saat meihin yhteyden mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pystymme vastaamaan ja reagoimaan nopeasti 24/7. Ota yhteyttä päivystysnumeroomme: 044 239 2608.