Image

Osoite

Kelankaari 11
38700 Kankaanpää

Image

Soita

044 2392 608

Lastensuojelulaitos Sinisiipi Kankaanpää avoimet työpaikat

Haemme hoito- ja kasvatustyön ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Lastensuojelulaitos Sinisiipeen Kankaanpäähän

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto. Eduksi luetaan työkokemus lastensuojelutyöstä sekä muut mahdolliset alaan liittyvät täydennyskoulutukset.

Edellytämme sinulta kykyä kehittyä ja kehittää omaa työtäsi. Tehtävässä korostuu aidosti välittävä ja lasta arvostava työote, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tulet työskentelemään tiiviissä työyhteisössä, muun työyhteisön, lapsen vanhempien sekä hänen verkostonsa kanssa lapsen edun mukaisesti. Lisäksi edellytämme omatoimisuutta, aktiivista, ratkaisukeskeistä sekä positiivista työotetta. Arvostamme myös joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta vaikuttaa omaan työkuvaasi ja kouluttaa itseäsi. Lisäksi saat vahvan lähiesimiehen tuen sekä työssäjaksamiseen Epassi henkilöstöedun.  Panostamme myös työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan tai mahdollisimman pian. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä, aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputöitä. Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa. 

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Lisätietoja Sinisiivestä saat osoitteesta www.hoivaperho.fi

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostiin [email protected]

Hakuaika päättyy sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme johtajaa vakituiseen työsuhteeseen Lastensuojelulaitos Sinisiipeen Kankaanpäähän

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto. Yksikön johtajana sinulla on kokemus ja näkemys lastensuojelupalveluiden tuottamisesta ja johtamisesta laadukkaasti.  

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, työyhteisömme tuen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä E-passi henkilöstöedun. Olet osa Hoivaperho Oy:n johtoryhmää. 

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan tai mahdollisimman pian.

Lähetä hakemus ja cv 30.6 mennessä: [email protected]  

Lue lisää: www.hoivaperho.fi

 

 

 

Ota yhteyttä 24/7!

Saat meihin yhteyden mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pystymme vastaamaan ja reagoimaan nopeasti 24/7. Ota yhteyttä päivystysnumeroomme: 044 239 2608.